Zoeken naar kontje uit

Uw zoekactie voor kontje uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Ik ben een slanke bi man bottem 1m78 63kg geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch en ik zoek eindelijk eens iemand die naar me toe wil komen ik ontvang nu woensdag of vrijdag in messelbroek by scherpenheuvel ik pyp graag diep en klaat me ook neuken als je wil veel is bespreekbaar en toegestaan wat je maar graag wil doen mag je met me doen indien enkel Pypen en laten Pypen is ook ok  
Hete top 46 jaar Antwerpen - Mechelen
Geile man
Zoek man tussen 20 en 55j om hete sexy mee te beleven deze namiddag, afspreken is op kamer op mijn rekening,ik hou van tongzoenen, strelen, likken, mekaar pijpen en mekaars kontje strelen en likken en als top lekker neuken,wie zin om af te spreken, hopelijk tot straks  

Geile man
bibot 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie zoekt dit ?
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
je bent ouder, dominant en wil thuis gediend worden
Je leest deze advertentie en de foto's prikkelen je meteen om te reageren. Wat ik zoek: een oudere dominante en geile, potente man die graag gehoorzaamd wordt. Ik ben 57 182 82 en kom in de streek graag discreet naar je toe om u te dienen. Dit houdt in dat ik me voor u moet uitkleden en uw lusten ondergaan. Mijn billen tuchtigen om te tonen dat u de baas bent, u pijpen op bevel, indien u dat wenst ook mijn kontje aanbieden... Uw genot staat voorop en ik mag niet klaarkomen, wel uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Bij klik graag regelmatig afspreken zodat u me kunt treinen om uw vaste en gewillige sletje te worden. Wie reageert met een concrete afspraak?  

je bent ouder, dominant en wil thuis gediend worden
Wes 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik zoek pik
Hoi, ik ben op zoek naar oudere liefst grote mannen die ook zachtaardig zijn die mijn kontje willen neuken. Ik ben voor vrijwel alles in. Iedereen mag reageren. Wel met foto van pik. Liefst kan je ontvangen omgeving Turnhout-Tilburg omstreken. Ik kan pas weer in Juli ontvangen. Ben geen fake heb al vaak gedate. Wie wil mijn kontje zachtjes klaarmaken voor ontvangst en mij dan niet te hard neuken en mijn kontje volspuiten? Ik ben 43, 1.80, 82 kilo. Mooie pik en mooi kontje. Ik heb graag dat je zaad uit mijn kontje komt druipen. Stellen mogen ook reageren, ben voor alles in. Groeten Wes  

Ik zoek pik
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Zoek bare Arab fucker, hoog libido en veel zaaad, om mogelijks regelmatig mond n kontje vol te neuken met zijn zaad tot de ballen leeg zijn. Ook als party hoer voor hem en zijn vrrienden  
Rik 43 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor maandag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje, zuig je graag lekker hard en daarna neuk je me op zen doggy's tot je lekker mijn kontje vult met je warme zaadjes. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je deze namiddag welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
strak 52 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
zachtjes naar binnen
Ik heb een nauw maagdelijk kontgaatje dat op zoek is naar een dunne pik om die zachtjes naar binnen te duwen en met zachtjes te neuken. Wie heeft er een dunne fluit om mijn kontje te ontmaagden?  
Shana 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste ervaring gezocht!
Onervaren crossdresser van 35, ik pas graag stiekem spulletjes van mijn vrouw. Ik ben zot van lingerie, badpak, bikini, rokjes etc. Ik zoek een leuke man tss 20 en 42 om m'n eerste stapjes te zetten, maar zou het wel geil vinden om m'n maagdelijke mondje en kontje de eerste keer zachtjes te laten gebruiken.  

Eerste ervaring gezocht!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10